Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Op elke nieuwe Kia wordt al de unieke 7 jaar fabrieksgarantie aangeboden. Nu krijgt u bij Autobedrijf van Rennes ook op alle geselecteerde Kia Top Selectie occasions 7 jaar garantie. Het Kia Top Selectie keurmerk staat voor kwaliteit en zekerheid! Dit wordt onderstreept door de onderstaande 7 garanties die gelden op alle Kia Top Selectie auto's.

1: 7 jaar garantie

Met 7 jaar garantie (geldend vanaf de eerste registratiedatum) heeft u tot maximaal 150.000 kilometer geen kosten aan reparaties als gevolg van defecten of storingen.

2: Kia Internationale Wegenhulp

Een Kia Top Selectie auto beschikt over Kia Internationale Wegenhulp. Zo bent u altijd verzekerd van hulp bij pech onderweg 24 uur per dag, 7 dagen per week. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa (vraag naar de voorwaarden)

3: 105 punten controlecheck

Alleen de auto's die voldoen aan de strenge 105 punten controlecheck krijgen van Autobedrijf van Rennes het Kia Top Selectie-label. De perfecte waarborg voor kwaliteit.

4: Bekende onderhoudshistorie

Het onderhoudsschema van alle Kia Top Selectie auto’s is bekend en het onderhoud wordt volgens het fabrieksschema uitgevoerd.

5: Gebruik van originele onderdelen

Alle Kia Top Selectie auto's worden gereed gemaakt met originele Kia onderdelen. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit.

6: Nationale autopas Alle Kia Top Selectie auto's beschikken over een Nationale Auto Pas. Dit geeft inzicht in de historie van de auto en garandeert dat de kilometerstand klopt. 7: Afleveringsbeurt Elke Kia Top Selectie auto krijgt bij aflevering een onderhoudsbeurt uitgevoerd volgens de normen van de fabrikant zodat u zeker weet dat uw nieuwe auto in topconditie de weg op gaat. De geselecteerde Kia Top Selectie auto's zijn te herkennen aan het speciale logo Voor vragen betreffende het Kia Top Selectie label kunt u uiteraard contact met één van onze verkoopadviseurs opnemen.